У Краснограді відбувся сільськогосподарський ярмарок (+відео)

За ініціативою керівництва району 21 жовтня на малій площі міста був організований ярмарок сільськогосподарської продукції.

 “Завдання ярмарки полягає в наданні кінцевим покупцям товарів за відпускною ціною виробників, минаючи посередників і їх націнки”, – зауважив очільник району Євген Третяков.

Жителі мали змогу придбати свіже м’ясо, сало, рибу та крупи від ПАОП “Промінь”, пшеницю, ячмінь та мед від ТОВ АФ “Піщанська”, кукурудзу від ТОВ “Ранок”. ТОВ “Новий сад” пропонувало покупцям яблука.

Місцеві переробники представили до продажу свої товари: ТОВ “Красноградський млин” – борошно, ТОВ “Красноградпродторг” – олію, ПП “Ланна агро”- цукор, ПП “Овод” – ковбасні вироби.

Також у продажу були сезонні овочі та фрукти.

Окрім продуктів харчуванні на ярмарку були и сувеніри від красноградських майстринь декоративно-прикладного мистецтва.

Цього року ярмарка була організована в найкращих українських традиціях. Ведучі проводили традиційні конкурси на кшталт “відкуси підвішений бублик” та дарували призи всім учасникам.

Усіх учасників торгівлі розважали співочих колективів Красноградського району. Святкова програма включала в себе й розіграш різноманітних товарів від виробників.