У Наталиному відбувся ІІ етап Чемпіонату Харківської області з мотокросу

Двадцять першого жовтня на території Наталинської об’єднаної громади пройшов ІІ етап відкритого особисто-командного Чемпіонату Харківської області з мотокросу, присвячений пам’яті Героя України І.М. Гулого. В ньому взяли участь спортсмени різних вікових категорій  із багатьох куточків регіону. В тому числі були й наші земляки, які завжди показують високі результати на різних етапах змагань.

Спортсмени змагались у різних класах: МХ-1, МХ-2, до 65 см куб., до 85 см куб., клас ЧЗ, клас ветеранів та клас “екіпаж”, “екіпаж з повітряним охолодженням”.

 “Нехай усі суперечки завжди вирішуються в спорті, а не в реальному житті. Адже лише заняття спортом дають можливість чесно довести свою силу та спритність і по-справжньому самоствердитись”, – зауважив голова райдержадміністрації Євген Андрійович звертаючись до учасників змагань та глядачів.

На церемонії нагородження переможцям були вручені кубки, медалі та грамоти. Мотокросмени Красноградщини потішили своїми результатами. Переможцями у класі “екіпаж з повітряним охолодженням” стали Сергій Красовський та Олександр Мазій. Друге місце в класі “екіпаж” вибороли Юрій Немилостивий та Руслан Гнутов. Серед наймолодших учасників був десятирічний красноградець Максим Когтенко, який займається мотоспортом з шести років. Він виборов третє місце в класі мотоциклів до 85 см куб.