Керівництво області та району здійснило виїзд на об’єкти будівництва і реконструкції у Краснограді

Голова райдержадміністрації Євген Третяков разом з головою облради Сергієм Черновим та директором Департаменту житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури Сергієм Магдисюком відвідали соціально важливі об’єкти м. Краснограда, на яких проводяться або вже завершено роботи з реконструкції та будівництва.

Зокрема,  ознайомились із результатами капітального ремонту водогону від насосної станції другого підйому по вулиці Московській до мікрорайону №3. Під час ремонту було замінено майже кілометр старого водогону на сучасний пластиковий. Загальна вартість проекту ремонту водогону по вул. Московській – 4,8 мільйонів гривень, з них 3,8 млн грн – кошти обласного бюджету, решта – спрямовано з районного бюджету.

Не оминули увагою і  проекти спрямовані на розвиток спорту. На території міста наймасштабнішим є будівництво ФОКу. На даний час всі формальні питання врегульовані та ведуться будівельні роботи.

Було також оглянуто спортивний майданчик із синтетичним покриттям, що знаходиться на території Красноградського коледжу КЗ “ХГПА” ХОР. Його було збудовано за сприяння Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ.

Такий самий спортивний майданчика із синтетичним покриттям невдовзі буде встановлений на базі Красноградській ЗОШ І-ІІІ ст. імені О.І. Копиленка. Встановлення майданчика стало можливим завдяки виділеним коштам з обласного бюджету (1 млн. грн) та співфінансування у розмірі 418 тис. грн з районного бюджету.