Пейнтбол на Красноградщині стане традиційним (+відео)

Саме на цьому наголосив очільник району Євген Третяков під час відкриття III етапу всеукраїнського турніру “Кубок Харківської області зі спортивного пейнтболу”, який відбувся 14 жовтня на стадіоні Ювілейний в місті Красноград.

Спортивний захід був проведений за ініціативи голови Красноградської районної державної адміністрації Євгена Третякова та приурочений до свята Дня захисника України

В турнірі взяли участь 16 команд з різних куточків України, які вже мають чималий досвід в таких змаганнях, а деякі з них є діючими чемпіонами. Красноградський район представляла команда “Шабля”, учасником якої колись був голова РДА Євген Третяков. І до сьогодні керівник району опікується цим пейнтбольним клубом, допомагає в організації його участі в різних етапах змагань.

Також позмагатись на поле вийшли чотири аматорські команди нашого міста: команда учасників АТО, «Молода солідарність», ВСК «Пересвіт» та «Студентська спортивна молодь».

Переможцями турніру стали: в елетронному дивізіоні вибороли діючі чемпіони України, команда “Бомба NIX” з міста Харків, в механічному – команда “Чебуратори”, місто Харків.

Серед аматорів перше місце зайняв Красноградський війського – спортивний клуб “Пересвіт”. Команди-переможці  були нагороджені відповідними відзнаками та призовими преміями, які їм вручив особисто очільник району.

Довідково:

Турнір відбувся за фінансової підтримки Благодійного Фонду імені Героя України Гулого І.М..

Організаторами турніру виступила Пейнтбольна Федерація України, Харківська пейнтбольна ліга, кафе “Піца” і сектор молоді та спорту КРДА.