Вибори на старті!

В черговий раз ми стоїмо на порозі виборів. Цього року відбудуться вибори до Наталинської сільської об’ єднаної громади 29 жовтня. З метою підготовки актуальних та достовірних списків виборців просимо Вас уточнити свої персональні дані, звернувшись до відділу ведення Державного реєстру виборців апарату районної державної адміністрації.

Державний реєстр виборців працює не тільки під час виборів, а постійно. Щоденно оновлюються його відомості, вносяться зміни до персональних даних виборців, вдосконалюються технології, створюється нове програмне забезпечення.

Особливо це стосується виборців:

1) яким виповнилося 18 років і які голосуватимуть вперше;

2) змінили прізвище чи місце проживання протягом останнього періоду;

3) мають інформацію про помилкове включення до списків інших громадян, які вже не проживають за адресами, вказаними у списках виборців (змінили місце проживання, померли, або не являються громадянами України);

4) виборців, колишніх військовослужбовців строкової служби;

5) громадян, що  повернулися з місць позбавлення волі;

6) які під час останніх виборів у списках виборців виявили неточності в своїх персональних  даних, або взагалі були відсутні в них та не звернулись до відділу ведення Державного реєстру виборців особисто.

Кожен, хто має доступ до мережі Інтернет, може відвідати «особистий кабінет виборця». Цей програмний ресурс функціонує на офіційному веб-сайті «Державний реєстр виборців» (www.drv.gov.ua) з метою отримання виборцем інформації про включення його до реєстру в будь-який час, та в будь-якому місці. Для того, щоб отримати дану інформацію, необхідно зареєструватися на вказаному ресурсі і через деякий час на вашу електронну адресу надійде відповідь.

Отже, шановні виборці, незалежно від виборчих процесів, Державний реєстр виборців працює для Вас завжди. Для того, щоб Ви беззаперечно потрапили до списків виборців та змогли реалізувати своє конституційне право – право вибору.

Наша адреса: м.Красноград, вул. Соборна, 58-а (к. 38, будівля райдержадміністрації), контактні телефони:  7-11-16, 7-10-42.

 

 

 відділ ведення Державного реєстру виборців

апарату Красноградської райдержадміністрації