50 років щастя

Ніщо не вічне, це закономірно

Мінливі дні, погода, настрій,

Але, якщо кохати вірно,

Ось в цьому й є те вічне щастя…

Сімейні цінності – основа, на якій тримається усе наше суспільство. Сім’я – маленький його осередок, маленька держава зі своїми жителями, яких об’єднує подібний спосіб життя, єдина мета, моральні норми, любов, взаємоповага. Це великий труд, постійна робота над собою, здатність йти на компроміси і бути відповідальним за того, хто поряд.

Керівник району Євген Третяков розділяє  ці уявлення про шлюб. Саме тому,  він привітав мешканців с. Піщанки – сім’ю Долженкових, які днями відзначили 50-річний ювілей від дня їх одруження.

Золоті ювіляри щиро раділи гостям і хотіли якомога більше розповісти про своє подружнє життя, в якому всього бувало… Разом сміялись, і від того радість ставала ще яскравішою, разом плакали, і біль був не таким нестерпним, адже ділився на два люблячих співчутливих серця.

Так дивно… Кожна історія кохання особлива і неповторна, але всіх щасливців, які все ж знайшли у житті свою справжню половинку, об’єднує тепло та ніжність, які випромінює їх погляд, коли вони дивляться одне на одного.

Очільник району побажав Ларисі Григорівні та Івану Миколайовичу довголіття та добра, щастя і радості кожного дня, а також вручив символічні подарунки, які зігріватимуть їх зимовими ночами лише тоді, коли вони будуть поруч.