“Промінь” став ближче до фіналу Кубку районних чемпіонів Харківської області

На Красноградщині вперше відбувся матч ¼ фіналу Кубку районних чемпіонів Харківської області з футболу серед аматорських команд спортивного сезону 2017 року.

1 жовтня на полі стадіону “Ювілейний” зустрілись команда-господар “Промінь”, с. Кобзівка та ФК “Нива”, смт. Сковородинівка, Золочівського району.

Традиційно все розпочалося із Гімну України та привітального слова голови райдержадміністрації, почесного президента ФК “Промінь” Євгена Третякова. Очільник району побажав усім учасникам матчу чесної та справедливої гри. Привітали спортсменів також і завідувач сектору молоді та спорту Оксана Веклич і голова Красноградської федерації футболу Олександр Шатохін.

Підняття Державного Прапору України та прапору Федерації було довірено двом капітанам: Андрію Бутко, команда “Промінь”, В’ячеславу Козирю, ФК “Нива”.

Перший тайм закінчився з рахунком 1:1. В другому таймі з боку футболістів “Променя” було багато моментів, які могли повернути хід гри на їх користь, але фінальний рахунок матчу все ж залишився 1:1. За підсумками двох зустрічей між цими командами, “Промінь” проходить у наступний тур Кубку. З цим ми і вітаємо наших спортсменів та сподіваємось, що головна нагорода змагань доповнить колекцію “Променя”.

Євген Третяков пообіцяв і надалі усіляко підтримувати команду, аби вивести футбол Красноградщини на якісно новий рівень.