День дошкілля у Володимирівському НВК

Виховання дітей на початку їхнього життєвого шляху – нелегке завдання, але від його успішного виконання залежить майже все наше майбутнє.

Розуміючи це, Євген Третяков не міг оминути увагою в День дошкілля людей, які присвятили своє життя цій непростій справі. Сьогодні керівник району завітав у дошкільний підрозділ Володимирівського НВК, аби привітати його працівників з професійним святом, а також поспілкуватись з малятами, які наповнюють їх незгасною енергією, теплом та дарують вічну молодість їхній душі.

“Я щиро дякую всім працівникам дошкільних установ за ту відповідальність, яку вони беруть на себе, виховуючи дітей у період нашої відсутності: поки ми працюємо, займаємось своїми справами… По-справжньому віддячити їм ми можемо лише полегшивши їх непросту працю. Для цього важливо усвідомити власну відповідальність за виховання своєї дитини і допомогти розквітнути найкращим її якостям”, – зауважив у своєму привітальному слові очільник району.

Євген Андрійович навіть долучився до святковиих розваг та ігор, що дуже підняло настрій усім присутнім. Керівник району подарував вихователям квіти, дітворі – солодощі. Натомість малеча віддячила йому та всім присутнім батькам і гостям хвилею позитиву й радості, отриманих від їх виступів та безпосередності.

Після свята голова райдержадміністрації обговорив з сільським головою Раїсою Куценко нагальні питання життєдіяльності громади та існуючі проблеми. Спільно вони окреслили можливі шляхи їх вирішення.