Красноград відзначив свій День Народження

Феєричне шоу барабанщиків, відкриття капсули часу, неймовірно зворушливий виступ фіналістки телешоу “Україна має талант – 2” та “Х-фактор”, учасниці відбору на “Євробачення” Валерії Симулік, запальна дискотека… Все це і багато іншого чекало  красноградців у День міста. Створювали святковий настрій жителям Краснограда не лише гості, а й талановиті земляки: юні та дорослі… Їх творчість, завзятість та небайдужість сприяла в організації низки заходів, що відбулись того дня.

Красноград – спортивне місто

Цим лозунгом супроводжувався легкоатлетичний марафон в залік Спартакіади Красноградського району, що стартував зранку на малій площі міста. Євген Третяков привітав учасників марафону, побажав їм завжди бути активними і досягати спортивних вершин.

Красноград пам’ятає свою історію

50 років минуло відтоді, як для нащадків була закладена капсула часу під обеліском на Бєльовській фортеці. І ось настав день, коли її заповіли відкрити. Хвилювання й цікавість переповнювали присутніх на заході, організованому з цієї нагоди в Красноградському краєзнавчому музеї.

“Попередні покоління наших земляків розповіли нам про себе і про те, якими вони хотіли бачити нас і рідний край в майбутньому. І хоча з часом погляди на суспільний лад змінились, ми сподіваємось, що гідні того, аби ті, хто передав нам послання півсторіччя тому, могли по-справжньому пишатись своїми нащадками”, – зауважив Євген Андрійович

Красноградщина – колиска дитячих талантів

Саме таку назву мала святкова програма, організована Молодіжним центром сектору молоді та спорту райдержадміністраці, що зібрала містян на Малій площі  задля того, аби в черговий раз переконатись, що наші діти найталановитіші. Своїми творчими здібностями, вони вже давно запалили зірковий небосхил над красноградською землею.

Очільник району завжди підтримує маленьких зірочок і допомагає їм ще яскравіше сяяти своїми талантами. Ось і цього разу він нагородив юних співаків та керівників танцювальних колективів грамотами райдержадміністрації. Також від Благодійного Фонду імені Героя України Гулого І.М. дітям були вручені подарунки: канцтовари та солодощі.

Красноград уміє розважатись

А коли звечоріло приємно ніжили слух звуки духового оркестру на Алеї Чорнобильців, які, здавалось, закликали усіх навколо шанувати рідний край, пишатись його минулим та сьогоденням.  Ці виступи стали вже традиційними на День міста, і дуже полюбились мешканцям Краснограда.

Продовжилось свято концертно-розважальною програмою на Центральній площі міста. З вітальними словами до красноградців звернулись почесні гості. Заступник голови ХОДА Євгеній Шахненко був приємно вражений організацією свята і побажав усім гарного настрою, миру та добробуту.

Керівник району Євген Третяков звернувся до земляків такими словами: ” Я бачу перед собою людей різного віку. І всі ви – це найбільша гордість нашого краю: старше покоління, якому ми завдячуємо сьогоднішнім днем, та молодь, яка вселяє в наші серця великі надії та сподівання. Сьогодні наше місто, район, область і вся країна серйозно змінюються. І ці зміни спрямовані на покращення нашого життя. Але чудес не буває, тому кожен має усвідомлювати власну відповідальність і докладати максимум зусиль для того, щоб завтрашній день був світлим та щасливим”.

Після офіційної частини всі насолоджувались чарівним співом талановитої дівчини, яка вже встигла з’явитись на телеекранах і заявити на всю країну про свій талант. Спів Валерії Симулік припав до душі винуватцям свята і змусив повторювати разом з нею слова улюблених пісень.

Драйву та неповторних емоцій додало публіці шоу барабанщиків. Цей неймовірний заряд енергії не покидав красноградців і на дискотеці, якою завершилось грандіозне свято.

Красноград знає своїх героїв

Слід зазначити, що концертна програма відбулась за ініціативи Красноградської районної державної адміністрації, за фінансової підтримки Благодійного Фонду ім. Героя України Гулого І.М. Його засновник Галина Третякова також привітала всіх зі святом та відзначила Подяками суб’єкти господарювання, що співпрацюють з Фондом: ПАОП «Промінь» (фінансовий директор Четверик О.Г.), ТОВ «Агрофірма «Пісчанська» (директор Юрков М.С.), БУ «Укрбургаз» (голова об’єднаної профспілкової організації Денисенко І.В.) та ФОП Драгомащенко О.В.