День села у Кирилівці та Дружбі

Привітними словами зустрічала односельців і своїх гостей Кирилівка та Дружба у День села, який припав на минулу неділю 17 вересня.
Цього дня голова райдержадміністрації Євген Третяков завітав у села на урочистості з нагоди свята – Дня села.
Кирилівський сільський голова Тетяна Нерушенко у цей святковий день привітала всіх зі святом, відзначила активістів села, а подружнім парам, які разом вже понад 50 років, вручила  подарунки від сільської ради. Також у День села Кирилвіка були підбиті підсумки акції “Зелена весна” та відзначені кращі двори сільської ради.
Очільник району Євген Третяков привітав кирилян із іхнім святом. Він побажав всім миру, здоров’я, благополуччя, радості, розвитку, процвітання та презентував новий обігрівач у бібліотеку сільської ради.

Кириляни у цей святковий день насолоджувались веселим концертом від творчого колективу Петрівського Будинку культури. Після святкового концерту на всіх мешканців чекали смачні пригощання кашею та солодощами від СТОВ “Мрія”.

У селі Дружба урочистий захід розпочався мітингом з Дня визволення села від німецько-фашистських загарбників та покладанням квітів до пам’ятнику воїнам- визволителям. Далі звучали слова привітань.

Євген Третяков також долучився до вітань місцевих жителів із Днем села. “Зараз нелегкий час і не все вдається зробити так, як хочеться, так, як повинно бути, але ми всі здатні оминути негативні обставини і мати можливість із упевниностю дивитись у завтрашній день! Можна побачити, що немало робиться сьогодні всіма вами, тими, хто тут проживає і працює! Село розвивається…” , – зазначив керманич району.
 Він побажав всім тепла у душі та серці, гарного настрою і традиційно вручив бажаний подарунок для сільського клубу – радіомікрофони.

На цьому подарунки не закінчилися. Адміністрацією ПАОП “Промінь” було придбано та урочисто вручено іграшки у місцевий дитячий садок.

Далі  розваг на святкуванні не бракувало. На всіх чекали народні співи, танці, конкурси та смачні частування від ПАОП “Промінь”.