Будуємо майбутнє разом

В наш час надзвичайно гострою є проблема зростання правопорушень серед осіб підліткового віку. Фахівцем із соціальної роботи Красноградського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та працівниками Красноградського районного відділу з питань пробації Харківської області продовжується робота із неповнолітніми клієнтами пробації за програмою профілактики конфліктів та правопорушень серед учнівської молоді «Будуємо майбутнє разом».

Неповнолітні клієнти Красноградського відділу з питань пробації Харківської області виконували вправи «Позитивна злива» та «План турботи про себе», спрямовані на самопізнання власного «Я», на вміння знаходити позитивне в собі та оточуючих. Важливість модуля програми полягає в тому, що він формує позитивну життєву направленість підлітків, вчить долати труднощі і невпевненість у собі.

Проводячи такі зустрічі з неповнолітніми особами, які перебувають на обліку відділу пробації, ми пробуджуємо в їхніх серцях інтерес до своєї особистості, власних позитивних якостей, та намагаємось, щоб вони вже сьогодні замислились про своє життя та майбутнє.