Відкрито нову сучасну групу в дошкільному підрозді Наталинського НВК

13 вересня у вихованців старшої групи дошкільного підрозділу Наталинського НВК відбулась приємна подія. Тепер зростати, навчатись, розвиватись і готуватись до школи вони будуть у сучасних і комфортабельних умовах.

Заклад освіти поступово наближається до європейських стандартів, організовуючи середовище перебування дітлахів таким чином, щоб воно сприяло їх всебічному розвитку. Перші кроки в цьому напрямку були здійснені в минулому році. Тоді відремонтували, облаштували сучасними  меблями, якісними іграшками та розвиваючими зонами дві групи: першу молодшу та середню. Такі ж роботи були проведені й по оснащенню старшої групи, яка урочисто відкрилась сьогодні.

Ці процеси відбуваються завдяки постійній підтримці Наталинської сільської ради, з бюджету якої виділялись кошти на проведення вищезазначених робіт.

Відвідавши групу, дорослі говорили про те, що їм хочеться повернутись в прекрасну пору дитинства, аби стати вихованцями такого чудового садочку.

Раділи всі:  поважні гості, педагоги, технічний персонал закладу, батьки… Та найбільше  – дітвора, для якої все в групі було новим, яскравим і дуже цікавим… Кожен куточок вабив малят дослідити його, спробувати кожну річ на дотик, роздивитись ближче, потримати в рученятах.

На урочистостях був присутній очільник Красноградського району Євген Третяков.

“Малята, ви – найголовніші представники нашого суспільства. Для вас сьогодні ми оновлюємо, ремонтуємо, змінюємо оточуюче середовище і одночасно міняємось самі. Задля того, щоб одного разу ви стали нашими гідними послідовниками, продовжили розбудовувати країну, докладаючи ще більше зусиль”, – звернувся до вихованців садочку Євген Андрійович.

Він також зауважив, що не сумнівається в успіху Наталинської об’єднаної громади, адже її долею переймаються небайдужі люди, що крокують в ногу з часом і демонструють готовність до впровадження суспільно значущих змін.

До вітальних слів Євгена Третякова приєднався і депутат Харківської обласної ради, Почесний громадянин Харківської області Глянь Іван Данилович. Він був приємно вражений рівнем розвитку Наталинського НВК і побажав його колективу нових досягнень та успіхів, а  громаді – процвітання та благополуччя.