Питання безпеки району під час виникнення надзвичайних ситуацій обговорено на спеціалізованому навчанні

13 вересня було проведене командно-штабне начання районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Харківської області з залученням органів управління та сил відповідної ланки щодо механізму дій під час виникнення надзвичайних ситуацій. Також у навчанні взяли участь представники органів місцевого самоврядування, керівники підприємств, установ, організацій, які залучаються до цього процесу.

Навчання проводилось у два етапи: теоретична та практична частина, спрямовані на відпрацювання питання реагування на можливу надзвичайну ситуацію на території району.

Після доведення вхідних даних всі керівники служб доповіли про стан підготовки та алгоритм взаємодії із залученими підприємствами, установами та організаціями.

Під час практичної частини всі служби району спрацювали мобільно та оперативно, а їх робота була позитивно відзначена представниками ГУ ДС НС України в Харківській області, з чого можна зробити висновок про достатній рівень підготовки району до подібних випадків.