У районі привітали працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості

Сьогодні паливно-енергетичний комплекс України та нафтогазова галузь зокрема відіграють надважливу роль в розбудові промисловості та діяльності соціальної сфери, забезпечуючи енергетичну незалежність, як складову збереження української державності.

Історія української нафтогазової промисловості налічує майже два століття.

Неможливо переоцінити значення Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості, як стимулу для підтримки всіх, хто обрав для себе саме цю роботу.

Тому у їх професійне свято, що традиційно відзначається на початку осені, ми поспішаємо з відкритим серцем приєднатися до найкращих слів на адресу трударів, які пов’язали своє життя з цією нелегкою діяльністю.

З професійним святом працівників галузі, що є основою економічного та соціального розвитку нашого району від імені голови Красноградської РДА Євгена Третякова привітав його радник Валерій Кицюк. Він подякував колективу працівників управління за високий професіоналізм, розуміння важливості виконуваних робіт і небайдужість до питань розвитку Красноградщини, а також побажав успіхів, наснаги, всіляких гараздів і подальших вагомих здобутків у праці на благо кожної родини, району і всієї України.

Кращих з кращих представників газовидобувної галузі, тих, ким по-праву пишається і підприємство, і весь район, Валерій Семенович нагородив Почесними грамотами райдержадміністрації.