Спартакіада фізичних працівників району стартувала

04 вересня у Красноградській ДЮСШ стартувала Спартакіада фізичних працівників Красноградського району 2017, присвячена Дню фізичної культури та спорту. Організатором Спартакіади став сектор молоді та спорту Красноградської РДА.

У Спартакіаді зареєструвалося 5 команд: команда “Інтеграл” (працівники загальноосвітніх навчальних закладів району); команда “ВНЗ” (працівники вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації та працівники Красноградського професійного ліцею); команда “ДЮСШ” (працівники Красноградської ДЮШС); команда “Красноград – СМС” (команда сектору молоді та спорту Красноградської РДА) та команда “Спартак” (працівники спортивних клубів міста).

Очільник району Євген Третяков урочисто привітав команди та всіх присутніх. Також він зазначив, що дана Спартакіада проводиться вперше за останні 5 років. За ініціативу у її проведенні керівник району подякував завідувачу сектору молоді та спорту Красноградської райдержадміністрації Оксані Веклич. “Я завжди підтримую ініціативу, особливо, якщо це стосується спорту. Спартакіада серед фізичних працівників – це цікава подія, яка об’єднує прихильників різних видів спорту нашого району”,- зауважив Євген Андрійович.

Цього дня відбулись змагання з дарцу та перетягування канату.

У дарці І місце виборола команда “ВНЗ”, ІІ місце зайняла команда “Інтеграл”, ІІІ місце – команда “Красноград – СМС”.

У змаганнях із перетягування канату місця розподілилися наступним чином: І місце – команда “Інтеграл”; ІІ місце – команда “Красноград – СМС”, ІІІ місце – команда “ВНЗ”.