У Харкові відбувся обласний освітянський форум

29 серпня голова Красноградської РДА Євген Третяков взяв участь у пленарному засіданні обласного освітянського форуму, на якому підбили підсумки минулого навчального року та визначили завдання на новий.

Учасниками форуму були педагоги шкіл всіх районів області та міста Харків, а також представники дошкільної освіти та вишів регіону.

На заході презентували досягнення освітянської галузі Харківщини, висвітлювали інформацію щодо участі окремих закладів у міжнародних, всеукраїнських та регіональних проектах, націлених на поліпшення якості надання освітніх послуг та наближення їх до концептуальних стандартів нової української школи. Серед таких закладів була і Красноградська ЗОШ І-ІІІ ст. ім. О.І. Копиленка, яка є учасником Всеукраїнського пілотного проекту з апробації навчальних програм з реалізації нового Державного стандарту початкової освіти. Учасники освітянського форуму здійснили віртуальну подорож до цієї школи і мали можливість ознайомитись з першими кроками її педагогічного колективу на шляху реалізації проекту та на власні очі побачити позитивні моменти від цього процесу.

Також під час форуму кращі працівники освіти та переможці конкурсів «Учитель року – 2017» та «Кращий вихователь Харківщини» були нагороджені  почесними відзнаками обласної адміністрації та грошовими винагородами.

“Красноградському району вже є чим пишатись. У новий навчальний рік ми йдемо з впевненістю в тому, що далі буде ще більше досягнень і якісних змін. Я, як керівник району, готовий і надалі надавати усіляку підтримку освітянській галузі Красноградщини, адже розумію, що за нею – майбутнє”, – говорить Євген Андрійович.