Кубок Красноградщини з пляжного футболу

24 серпня з нагоди Дня Незалежності України на міській зоні відпочинку відбувся  Кубок Красноградщини з пляжного футболу. Ця подія є досить символічною, адже досягнення наших земляків у різних видах спорту – привід пишатись ними для всієї країни. Тому в районі ведеться активна робота, направлена на популяризацію спорту та підтримку спортивних активістів.

У турнірі взяли участь 9 команд: “Олімпік”, с. Наталине; ФК “Дружба”, с. Дружба; ФК “Піщанка”, с. Піщанка; ФК “Кобзівка”, с. Кобзівка; “Цукровик”, с. Верхня Ланна; “Пящанський стиль” м. Красноград; “Арсенал”, м. Красноград; ФК “Авангард”, м. Красноград, а також вперше в змаганнях взяла участь команда Красноградського відділу поліції “Динамо”. Що ж, вважатимемо це першими плюсами від реформи – представники правоохоронних органів стали ближче до народу.

Відкрив спортивний захід голова Красноградської райдержадміністрації Євген Третяков. Очільник району привітав учасників змагань з Днем Незалежності, закликав любити та поважати свій рідний край, прагнути досягти успіху в усіх своїх починаннях, у тому числі і в спорті. А також побажав гарного настрою, чесної гри та завершення турніру без травм.

Справедливе та неупереджене суддівство забезпечували головний суддя Шатохін Олександр Олександрович та секретар Табачник Дмитро Миколайович. Змагання проводились за коловою системою. Поєдинки проходили в дуже цікавій, безкомпромісній боротьбі. Численні глядачі, які прийшли на зону відпочинку, мали змогу спостерігати за досить професійною грою спортсменів. У результаті перемогу здобула команда «Олімпік», друге місце посіли футболісти «Пящанського стилю», третє – «Авангард».

У підсумку змагань були визначені переможці у спеціальних номінаціях: “Кращий бомбардир” – Олег Насолій, “Олімпік”; “Кращий гравець” – Павло Четверяков, “Пящанський стиль”; “Кращий воротар” – Сергій Педько, ФК “Авангард”. Вони отримали статуетки та грамоти.

На урочистому закритті змагань переможці та призери були нагороджені медалями та грамотами райдержадміністрації, а команда-чемпіон ще й відповідно кубком, які їм вручив особисто Євген Третяков.