Два кольори, що єднають український народ

Сьогодні на Красноградщині відбулись урочистості з нагоди Дня Державного Прапора України. Чимало люду зібралось на головній площі Краснограда, аби вшанувати цей державний символ, що об’єднує мільйони, і відчути себе невід’ємною частиною величної держави, яка завзято відстоює себе та свою незалежність уже протягом багатьох поколінь.

З вітальними словами до красноградців звернувся очільник району Євген Третяков. “Наш прапор складається з двох паралельних і неподільних частин. Вони є закликом українському народу до єднання подібно до того, як одвічно єдині небо і земля… Я бажаю нам всім сили та впевненості, яку випромінює найшанованіший державний символ. А також благополуччя, щастя та миру кожній українській родині”, – підкреслив у своєму виступі Євген Андрійович.

У супроводі Державного Гімну України учасник АТО В’ячеслав Кропивка підняв жовто-блакитний стяг у небо, і гордість наповнила серця присутніх на церемонії. Після цього учасники мітингу поклали квіти до погруддя знаного у всьому світі патріота України, генія нашого народу – Тараса Григоровича Шевченка.

Український прапор – це наш історичний дух, наша совість і наша незламність, це вічно жива пам’ять, честь і гідність українців. Тож нехай завжди гордо майорить над нашою державою стяг волі, єдності та могутності українського народу.