Підведені підсумки проведення огляду готовності навчальних закладів до нового 2017/2018 навчального року

На апаратній нараді з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, установ та організацій, яка відбулася 14 серпня 2017 року у райдержадміністрації, заслухали питання про підсумки проведення огляду готовності навчальних закладів до нового 2017/2018 навчального року.

Головний спеціаліст відділу освіти райдержадміністрації Ольга Андрусенко зазначила, що протягом  літнього періоду 2017 року у 26 навчальних закладах району проведені ремонтні роботи. Особлива увага при цьому зверталася на дотримання санітарних та пожежних вимог у навчальних кабінетах, дотримання світлового та теплового режимів, оновлення матеріально-технічної бази навчальних та господарських приміщень.

До 01 серпня 2017 року поточні ремонти проведено у групових приміщеннях, класних кімнатах та навчальних кабінетах, харчоблоках та їдальнях, коридорах, спортивних залах та спортмайданчиках. Приведена у належний стан територія закладів освіти.

На разі, в частині навчальних закладів продовжуються роботи, а саме:

  • Берестовеньківська ЗОШ І-ІІ ст. – капітальний ремонт харчоблоку та їдальні;
  • Піщанський НВК – капітальний ремонт додаткового приміщення дошкільного підрозділу та капітальний ремонт ІІ поверху шкільного підрозділу;
  • Наталинський НВК – капітальний ремонт дошкільної групи;
  • РЦДЮТ – заміна системи опалення та капітальний ремонт навчальних кабінетів;
  • Багатопрофільний ліцей – заміна система опалення.

Разом з тим, членами комісії відмічені позитивні зрушення в напрямку оновлення матеріально-технічної бази та створення сучасних умов для навчання та виховання дітей, а також якісне проведення ремонтних робіт трудовими колективами, плідну співпрацю адміністрації закладів із батьківською громадськістю, органами місцевого самоврядування, керівниками підприємств та організацій району.

За результатами огляду визначені цьогорічні переможці, нагородження яких заплановано на серпневій педагогічній конференції.

Одним з важливим об’єктом соціально-культурного призначення в місті є стадіон «Ювілений». Про його роботу прозвітувала завідувач сектору молоді та спорту райдержадміністрації Оксана Веклич. Вона доповіла про спортивні заходи, які проходять на стадіоні, про стан матеріально-технічного забезпечення та окреслила головні задачі на майбутнє, а саме: встановлення навісів над трибунами, капітальний ремонт приміщень стадіону,  облицювання зовнішньої сторони приміщення та ремонт бігових доріжок.