До уваги керівників підприємств, установ та організацій!

Виконавчий комітет Асоціації Українсько-Китайського Співробітництва (АУКС) організовує національний колективний стенд на Ярмарку китайських інвестицій за кордоном COIFAIR – 2017 (надалі Ярмарок), який відбудеться 21-22 листопада 2017 року в Пекіні.

Ярмарок є головною подією в сфері інвестицій Китаю за кордон. В його рамках організовуються виставки, інвестиційні форуми, презентації проектів, ділові переговори. Головними партнерами є Світовий банк, Світова організація торгівлі та Програми розвитку ООН. Даний майданчик збирає представників підприємств реального сектору економіки, фінансових установ, сервісних компаній, державних органів влади, міжнародних організацій, експертів та працівників науково-дослідних об’єднань. Форум об’єднує представників більш ніж зі 100 країн. У попередніх роках кількість інвестиційних проектів перевищила дві тисячі. У COIFAIR – 2017 планується участь близько 1000 великих державних і приватних підприємств.

Напрямки та секції роботи COIFAIR включають електроенергетику, сільське господарство, будівництво, транспорт та зв’язок, машинобудування та металообробку, хімічну та нафтохімічну промисловість, фармацевтичну промисловість, внутрішню і зовнішню торгівлю, фінанси, кредит, страхування та інше.

Ярмарок надає можливість її учасникам протягом декількох днів провести зустрічі і переговори з представниками багатьох китайських і закордонних підприємств, вислухати думки експертів в області залучення інвестицій, отримати фінансування проектів, досягти реального інвестиційного співробітництва.

Для поглиблення інвестиційного діалогу та активізації торгово-економічних відносин з Китаєм додатково може надатися допомога в підготовці  інвестиційних проектів, сприяти в організації брифінгів, презентацій та зустрічей B&B з представниками китайських інвестиційних компаній та профільних міністерств КНР, а також допомогти в оформленні віз, замовленні авіаквитків, бронюванні готелів, зустрічі в аеропорту, послугах перекладачів.

Запрошуємо Вас взяти участь на колективному стенді України разом із представниками приватного сектору. При ранньому бронюванні місця в червні-серпні передбачені знижки.

Контактна особа – Сергій Гмиря, тел.:(044)285-70-52; e-mail: sp5@aucc.org.ua.