Ярмарок вакансій «Квиток до успіху»

В сучасних умовах залишається актуальною та ефективною формою співпраці служби зайнятості  з роботодавцями – проведення Ярмарок вакансій. Так, 27 червня у Красноградському районному будинку культури відбувся  Ярмарок  вакансій «Квиток до успіху», організований Красноградським районним центром зайнятості за сприянням Красноградської районної державної адміністрації.

Відкрили захід  директор Красноградського РЦЗ Петрикіна І.А. та радник  голови Красноградської  РДА  Кицюк В.С.

На заході свої вакансії, умови праці та соціально-побутову сферу презентували 9 підприємств Красноградського району: ТОВ «Красноградський млин», ТОВ «Укрнафтогазресурс», Красноградський комбінат комунальних підприємств,  ТОВ Агрофірма «Пісчанська», Філія «Красноградське ДЕП», Центр поштового зв’язку №4, Красноградське лісове господарство, ФО-П Голубенко Н.С., ТОВ «Красноградське джерело» та 1 підприємство Кегичівського району :  ТОВ «Сади України».

Також, учасники ярмарку мали можливість зустрітися з представниками Красноградського об’єднаного міського військового комісаріату, сектору молоді та спорту Красноградської РДА, Управління праці та соціального захисту населення Красноградської РДА, Харківського місцевого центру безоплатної вторинної правової допомоги, які вирішують проблеми  соціального захисту населення.

Пошукачі роботи на Ярмарку вакансій мали можливість особисто поспілкуватися з представниками  підприємств, а саме:  дізнатися про специфіку діяльності підприємства, обговорити вимоги до претендентів на посади, характеристику вакантних місць, умови та режим роботи,  розмір заробітної плати.

Спеціалістами центру зайнятості проводилось  експрес-тестування відвідувачів Ярмарку з метою визначення професійної спрямованості особи, надані  консультаційні послуги  юриста, психолога, профконсультанта. До уваги відвідувачів  Ярмарку були запропоновані інформаційні  буклети за  різними напрямками діяльності служби зайнятості.

За оперативними даними більше ніж 204 громадян відвідали Ярмарок та отримали корисну для себе інформацію про вакансії на підприємствах міста.

На ярмарку отримали запрошення пройти співбесіду безпосередньо від роботодавців понад 50 громадян, а 7 осіб – практично вирішили питання працевлаштування.