«Епізоотична ситуація щодо захворюваності тварин та птиці на Красноградщині є контрольованою»

На цьому наголосив Сергій Павленко – заступник начальника управління – начальник відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарії  управління Держпродспоживслужби в Красноградському районі – на щотижневій апаратній нараді райдержадміністрації, яка відбулася 03 липня 2017 року.

Ветеринарною службою району здійснюється постійний контроль за здоров’ям  тварин та профілактикою захворювань в господарствах всіх форм власності.

Обговорили і складку небезпечну ситуацію з приводу знаходження дикої тварини, а саме лисиці на території міста Краснограда. На сьогодні створена робоча група по щоденному огляду та проведенню епізоотичного обстеження територій міста на наявність диких тварин. Останніх виявлено не було.

Постійно проводиться роз’яснювальна робота серед населення щодо небезпечності сказу  та проведення щеплень котів і собак на території м. Краснограда.

Тому звертаємося до всіх мешканців міста –  вакцинація всіх домашніх тварин є ОБОВ’ЯЗКОВОЮ!   Проводиться планове щеплення тварин проти сказу за адресою вул. Шиндлера, 112.