Кубок пам’яті Сергія Лобанова з футболу

25 червня на стадіоні “Ювілейний” відбувся Кубок пам’яті Сергія Лобанова з футболу, в якому взяли участь шість команд: “Олімпік” (с. Наталине), “Авангард” (с. Зоряне), “Промінь” (с. Кобзівка), “Колос” (с. Станичне, Нововодолазького району), ФК с. Піщанка та “Факел -ветерани” (м. Красноград).

В фінальному матчі на полі зустрілись команди “Авангард” та “Факел -ветерани”. З рахунком 3:1 перемогу одержала команда “Факел-ветерани”.

Символічним стало те, що кубок переможцям вручала донька Сергія Лобанова – Інга , а капітаном цієї команди  був його син – Ілля Лобанов.

Номінацією “Кращий воротар” було відзначено Віталія Клиновського, команда “Промінь”. “Кращим бомбардиром” був визнаний Руслан Голованьов, команда “Факел-ветерани”. “Кращим півзахисником” став Михайло Мудрий, команда “Авангард”, а звання “Кращий захисник” турніру отримав Ігор Довгошеєв, команда “Факел-ветерани”.

Євген Третяков привітав спортсменів з подвійним святом молодості та спорту, побажав успіхів та натхнення та життєвої енергії. Він наголосив на тому, що надзвичайно важливо пам’ятати тих людей, приклад яких надихає на здобуття нових спортивних вершин.

Кубки пам’яті організовуються з метою популяризації спорту та вшанування людей, чий внесок у розвиток та становлення футболу на Красноградщині був значним, а їх досягнення назавжди залишаться в пам’яті справжніх любителів цього виду спорту.