Монетизація залишків невикористаної субсидії на опалення

Управління праці та соціального захисту населення Красноградської районної державної адміністрації повідомляє, що постановою Кабінету Міністрів України від 26.04.2017 року № 300 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України» запроваджена монетизація залишків невикористаної субсидії на опалення.

Невикористані суми субсидії для відшкодування витрат на оплату послуг з газо- та електропостачання для індивідуального опалення в обсягах, що не перевищують вартості 100 куб. метрів природного газу або вартості 150 кВт•г електричної енергії, відтепер не залишатимуться на рахунках отримувачів в організаціях, а перераховуватимуться на особовий рахунок одержувача субсидії в банківській установі або виплачуватимуться через поштові відділення.

Міськгаз та енергозбуд до 1 червня 2017 року нададуть управлінню Списки осіб, у яких зазначаються відповідні суми невикористаної субсидії.

Управління соціального захисту запросе зазначених осіб для подання до 1 вересня заяви про виплату невикористаної суми субсидії, що не перевищують вартості 100 куб. метрів природного газу або вартості 150 кВт•г електричної енергії , в якій вказується спосіб виплати (банк або пошта) та необхідні реквізити, зокрема, особовий рахунок одержувача в банківській установі.

Отримати будь яку інформацію про отримання житлових субсидій можна  в управлінні праці та соціального захисту населення за адресою м. Красноград, вул. Бєльовська, 84, або за телефоном гарячої лінії 71810.