Танцюристи ДЮСШ — призери престижного турніру

Днями у Харкові в СК «Локомотив» за підтримки голови облдержадміністрації Юлії Світличної відбувся заключний тур серії “Гран-прі Слобожанщини” зі спортивно-бальних танців. Призерами змагання стали вихованці місцевої дитячо-юнацької спортивної школи Роман Бойченко та Юлія Марченко. Танцювальна пара успішно виступила у європейській програмі турніру.

– До фіналу потрапили ще кілька наших пар, – розповів після завершення змагання тренер відділення спортивно-бальних танців ДЮСШ Олексій Матвійчук. – Серед них: Антон Прошкін і Юлія Бахмат, Володимир Калугін і Єлизавета Славич, Владислав Просвірін і Маргарита Лях, Дмитро Лосєв і Вероніка Калинич, Артем Бовсунівський і Марія Дмитрук, Григорій Дохняк і Софія Матвійчук. Також у фінальній частині турніру добре показали себе танцюристки, які виступають у номінації соло, – Анастасія Дмитрук, Кароліна Зінов’єва та Софія Пашкова.

За словами О. Матвійчука, гідно пройшли атестацію й чимало юних спортсменів, які тільки роблять перші кроки у мистецтві бального танцю.

За боротьбою на танцполі спостерігала й голова ХОДА Юлія Світлична. Вітаючи учасників турніру, керівник області відзначила популярність цього видовищного виду спорту. Вона відмітила талановиту роботу тренерів, які сприяють розвитку бальних танців на Харківщині. Відповідну подяку з рук голови ХОДА отримав і наставник вихованців Красноградської ДЮСШ Олексій Матвійчук.