Свято останнього дзвоника

26 травня, пролунав останній дзвоник у всіх куточках України і наше місто не стало виключенням.

Останній дзвоник є зворушливим та особливим днем, символом закінчення навчання, веселелим і сумним святом одночасно. Цей день важливий для всієї громади. Для кожного з нас він має своє значення. Для дітей – це нова валіза знань за плечима, для вчителів – гордість за виховання майбутнього покоління, для батьків – мить, коли їхні діти стають дорослішими на рік.

Голова Красноградської райдержадміністрації Євген Третяков завітав на свято Останнього дзвоника до Красноградської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів № 1 ім. О. І. Копиленка. Він привітав школярів, випускників, вчителів та батьків. «Зараз ми з вами перегортаємо ще одну сторінку славного освітянського літопису…Хвилюючі почуття сьогодні переповнюють усіх: це і першокласники, які подолали свою першу сходинку на шляху пізнання, і випускники, які від сьогодні відлітають у нове, доросле та самостійне життя, вчителі, які віддали часточку своєї душі, виховуючи та навчаючи учнів, батьки, діти яких ще зовсім недавно були маленькі, а зараз – це молоді дівчата та хлопці…», – говорить Євген Андрійович.

Очільник району побажав усім гарного літнього відпочинку, віри, впевненості у завтрашньому дні та здійснення всіх мрій і задумів, а також за дорученням голови Харківської обласної державної адміністрації Юлії Світличної вручив сертифікат на багатофункціональний спортивний майданчик.