Про проведення V Всеукраїнської спартакіади серед інвалідів праці «Сила духу»

З метою залучення інвалідів праці до активного громадського життя, надання їм допомоги і всебічного сприяння у психологічній, фізичній, соціальній реабілітації, 11 травня 2017 року о 10.00 годині в м. Харкові на базі Комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа «ХТЗ» Харківської обласної ради відбудуться відбіркові регіональні змагання п’ятої Всеукраїнської спартакіади серед інвалідів праці “Сила духу» Всеукраїнська спартакіада серед інвалідів праці “Сила духу” – це відкритий спортивний захід, що проводиться щорічно з метою підтримки у потерпілих внаслідок нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, у тому числі інвалідів внаслідок трудового каліцтва, цілеспрямованості у подоланні особистих фізичних меж, їх реабілітації засобами фізичної культури і спорту для подальшої адаптації у суспільство, залучення органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, громадськості до проблем потерпілих на виробництві.

Шановні учасники змагань, життя щоденно вимагає від вас неабиякої стійкості, рішучості й відваги. На допомогу завжди приходить спорт, який зміцнює тіло, дозволяє виявити найкращі людські якості та емоції.

Беручи участь у спартакіаді, ви надихаєте всіх, хто втратив здоров’я внаслідок трудового каліцтва, до фізичного самовдосконалення та слугуєте в суспільстві гарним прикладом для наслідування.

В спартакіаді приймуть участь і представники Красноградського району.

Фонд соціального страхування від нещасних випадків на виробництві