Кубок героїв Красноградщини пам`яті І. М. Гулого

7 травня, на стадіоні «Ювілейний» відбувся Кубок героїв Красноградщини пам`яті І. М. Гулого з футболу. За перемогу змагалися 7 команд: сел. Дружба, «Промінь» с. Кобзівка, «Авангард» с. Зоряне, «Олімпік» с. Наталине, с. Піщанка, «Колос» с. Станичне Нововодолазького району.

Відкриття змагань розпочалося урочистостями. До учасників, вболівальників та гостей з вітальними словами звернулися: голова райдержадміністрації Євген Третяков, завідувач сектору молоді і спорту РДА Оксана Веклич, голова районної федерації футболу Олександр Шатохін та учасниця молодіжної громадської організації «Ми молоді» Анастасія Рябокінь.

Змагання проходили одразу на нижньому та верхньому полях на вибування. У фіналі боролися за перемогу ФК «Промінь» та ФК с. Піщанка. Матч між командами видався цікавим та досить напруженим. Боротьба була запеклою, та все ж переможець може бути тільки один. Після тяжкого та виснажливого поєдинку перемогу здобули піщанці з мінімальною перевагою 1:0. Фаворити сьогоднішніх змагань – ФК «Промінь» демонстрували красиву гру та волю до перемоги, але все ж таки мінімально поступилися сьогоднішнім лідерам.

Незважаючи на пекуче сонце, всі гравці, гості та вболівальники отримали чимало позитивних емоцій. Після завершення змагань очільник району Євген Третяков подякував футболістам, побажав командам ще більше перемог та злетів, а також нагородив чемпіонів Кубку – команду с. Піщанка та фіналістів – команду «Промінь» с. Кобзівка грамотами райдержадміністрації та медалями.

Для спортсменів неабияк важлива підтримка вболівальників. Це надихає футболістів на здобуття перемоги та стимулює до демонстрації красивої гри. Творчі танцювальні номери в стилі черлідінгу, які демонстрували в перервах студентки Красноградського педагогічного коледжу,  є неймовірним зразком такої підтримки.

Адміністрація кафе “Піца” відзначила старання та підготовку юних танцівниць та подарувала їм сертифікат на відпочинок у закладі.