Продовжується допомога мешканцям Балаклійщини

Красноградщина активно долучилася до надання допомоги мешканцям Балаклійського району Харківської області, які постраждали внаслідок пожежі на майданчиках зберігання ракетно-артилерійського озброєння. Це питання стоїть на особливому контролі в керівництва Красноградської райдержадміністрації.

 31 березня була відправлена машина з трьома тоннами продуктів харчування тривалого зберігання: крупи, консерви, овочі, чай, олія та півтори тонни хліба. На прохання голови Новогусарівської сільської ради Балаклійського району В’ячеслава Коганова до ФАПу села Нова Гусарівка  були передані медикаменти.

3 квітня голова  Красноградської райдержадміністрації Євген Третяков разом з головою Кегичівської РДА Романом Гончаровим провели огляд закріплених територій в Балаклії з метою виявлення масштабів збитків та окреслення плану дій щодо організації подальшої роботи з допомоги постраждалому місту.

“Робіт необхідно виконати чимало. Проводиться заміна покрівель, вікон… Приємно бачити на обличчях мешканців впевненість і подяку за турботу про них з боку губернатора Юлії Олександрівни Світличної та районних адміністрацій. В середу, 5 квітня, відправляємо шифер, будівельні матеріали та продукти. Спасибі всім, хто бере активну участь у нашій спільній роботі. Разом ми обов’язково здолаємо всі труднощі”, – говорить Євген Андрійович.