Меморіал А.І.Золотухіна з шахів

18 березня 2017 року в СК «Олімп» проходив традиційний міжобласний Меморіал А.І.Золотухіна з шахів. Анатолій Іванович був багаторазовим чемпіоном.

У супертурнірі Меморіалу А.І. Золотухіна взяли участь 24 знаних майстри, які прибули з Лозівського, Дергачівського, Великобурлуцького, Кегичівського, Зачепилівського, Красноградського районів Харківської області, м. Харкова, а також з Полтавської області.

Напружена боротьба точилася 7 турів, визначення  всіх призерів відклалося аж до останнього туру. Перше місце посів представник м. Харкова КМС з шахів Максим Татарінов ,який набрав 7 очок з 7 можливих , друге місце посів КМС Олександр Сазонов з м. Харкова. Наш земляк КМС Микола Скиба з результатом 5 очок з 7 можливих зайняв 3 місце. 12-річний першорозрядник з Краснограда Ілля Луценко був кращим серед юніорів.

Всі призери Меморіалу А.І. Золотухіна були нагороджені дипломами сектору молоді та спорту Красноградської районної державної адміністрації, а учасники, як гості, так і місцеві шахісти, які посіли місця з 1 по 5, також були нагороджені заохочувальними грошовими призами. Насамкінець всі учасники висловили слова вдячності спонсорам турніру – дочкам А.І. Золотухіна Валентині Перегудовій та Вікторії Нікішиній.

Цього року в рамках Меморіалу А.І. Золотухіна 27.03.2017 в перший день шкільних канікул буде проведено дитячий міжрайонний турнір з швидких шахів.