РМО вчителів трудового навчання

23 лютого 2017 року на базі Красноградського навчально-виховного комплексу №3 відбулося засідання РМО вчителів трудового навчання та технологій на тему «Компетентнісний підхід у навчанні предметів «Трудове навчання» та «Технології».

Вчителі трудового навчання ознайомилися з навчально-матеріальною базою закладу та відвідали виставку дитячих робіт.

Гайдук Світлана Анатоліївна, вчитель Красноградської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 ім. О. І. Копиленка презентувала досвід роботи з використання інтерактивних технік як засобу розвитку самостійного творчого мислення учнів.

Вчитель Красноградського навчально-виховного комплексу № 2 Дербеда Тетяна Сергіївна представила звіт з проблемної теми «Розвиток творчих здібностей на уроках трудового навчання».

Коваленко Олена Вікторівна, вчитель Красноградського НВК №3 провела майстер-клас з теми «Виконання креслення предметів під час технічного конструювання виробу» та поділилася з присутніми вчителями трудового навчання досвідом створення умов для інтенсивної творчо-пошукової діяльності для вияву інтелектуальної самостійності та мотиваційної готовності учнів при вирішенні пізнавальних завдань.

На засіданні були обговорені результати   ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання та технологій та надані рекомендації щодо покращення роботи з обдарованими учнями.

Матеріал відділу освіти райдержадміністрації