Увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні

23 лютого 2017 року в Красноградському краєзнавчому музеї ім. П. Д. Мартиновича відбувся захід присвячений 3 річниці вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні. Метою заходу був заклик до всіх згадати у молитвах Героїв, які поклали свої голови за світле майбутнє. Хай пам’ять всіх невинно убитих згуртує  живих, дасть силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на нашій землі.

Історія і сучасність України, українського народу – це твір героїв України, це діло людей, які віддали всі свої сили, і своє життя для добра українського народу: його свободи і державності, могутності і процвітання. Україна – це діло героїв, які поставили добро рідного народу понад свої особисті та будь-які інші інтереси і були вірними своїй ідеї до останнього подиху.

На заході були присутні учні загальноосвітніх шкіл міста та почесні гості:  радник голови Красноградської районної державної адміністрації, кандидат на посаду першого заступника голови адміністрації – Кицюк Валерій Семенович, голова Красноградської міської ради –  Максим Володимир Іванович, учасник Євромайдану, депутат районної ради – Клочков Олександр Борисович.