Молодь Красноградщини вшанувала пам’ять Героїв Небесної Сотні

Минають роки від трагічних подій на Майдані. Але, на жаль,  досі не скінчились біль і страждання в Україні.
20 лютого 2017 року з нагоди Дня вшанування Героїв Небесної Сотні спеціалістами Молодіжного центру (Іванова І.М.,Куріпко О.О.) були проведені мультимедійні лекції на базі Красноградського технікуму механізації сільського господарства ім. Ф.Я.Тимошенка, Красноградського медичного коледжу та Красноградського професійного ліцею. Студентам нагадали про такі події як «Криваве водохреща» (Вогнехреща), про початок Революції Гідності, про те, як звичайні українці ціною своїх життів відстоювали право своєї країни на світле майбутнє.
Кожен із тої «Небесної Сотні» мало чим відрізнявся від нас сьогоднішніх — вони також мали сім’ю, батьків, друзів, невідкладні справи, але, найголовніше, вони мали мрію побачити свою неньку-Україну величною, незалежною, єдиною.
Дехто вважав, що достатньо лише говорити про своє обурення, щодо ситуації на Майдані, сидячи вдома в затишному житлі. Але були й ті, хто проміняв свій особистий комфорт на благополуччя для всього народу. На жаль, ті дівчата та хлопці, жінки та чоловіки не всі повернулися додому, але всі вони назавжди залишаться в наших серцях Героями українського народу.
Сьогоднішній день для України знову є скорботним, але поклик тих душ, що закликав до боротьби за чесну державу,  вже палає в синах та дочках українських.
Так пам’ятаймо ж про тих, хто поклав життя на Майдані за нашу свободу!