Під знаком Купідона

Кохання – найзагадковіше з усіх людських почуттів. Воно надихало поетів і художників, музикантів і скульпторів на створення безсмертних шедеврів. І, якби поставити собі за мету прочитати все, що написано про нього, людині не вистачило б цілого життя. Не випадково існує багато чарівних легенд, обрядів, ритуалів, заснованих на цьому прекрасному почутті. Найромантичніше свято року є – День Святого Валентина.

17 лютого Святий Валентин завітав і до Красноградської районної бібліотеки. Для юних читачів тут підготували та провели молодіжно-розважальну шоу-програму «Під знаком Купідона».

З перших хвилини дійства активними учасниками стали учні 9-х класів. Вони читали улюблені вірші про кохання, з захопленням брали участь в багатьох пізнавальних та жартівливих конкурсах.

А ще юнаки та дівчата продемонстрували свої танцювальні здібності, взявши участь у танцювальному батлі “Валентин і Валентинка”. Найбільш ініціативні та творчі учасники шоу-програми отримали тематичні подарунки-сюрпризи (книги та солодощі).

Окрасою заходу стала виставка літератури про кохання. На виставці бібліотекарі представили художню літературу різних жанрів українських та зарубіжних авторів, підібрану з урахуванням вікових особливостей юних читачів.

Ще одним подарунком для гостей свята стала фотозона «Арка кохання» з послугами професійного фотографа.

Щасливі посмішки на обличчях учасників шоу стали справжньою подякою для організаторів дійства.