Зустріч з активом житлово-комунальної галузі району

16 лютого поточного року під головуванням Євгена Третякова відбулася нарада з керівниками підприємств житлово-комунальної галузі району. У робочій нараді також взяли участь депутат Харківської обласної ради Іван Глянь та представники ТОВ «ЦЕНТРБУД» Сергій Черненко та Володимир Гнатюк.

 Учасники наради обговорили питання ходу проведення будівництва багатофункціонального фізкультурно-оздоровчого комплексу (ФОК) Красноградської дитячо-юнацької спортивної школи по вул. Соборній, 76, м. Краснограда. На даний час тариф на споживання електроенергії необхідний для живлення будівельної техніки подано на розгляд Нацкомісії по регулюванню енергоресурсів.

 Як зазначив директор ТОВ «ЦЕНТРБУД», однією з проблем на сьогодні є перенос теплотраси, яка лежить уздовж території ФОКу. У зв’язку з цим було вирішено додатково вивчити зазначену проблему та розглянути питання фінансування робіт по переносу теплотраси.
Також на нараді були обговорені питання технічного переоснащення котелень у поточному році, будівництво водогону та ремонт покрівель багатоповерхових будинків.