Нарада керівників закладів культури Красноградського району

3 лютого сектором культури і туризму Красноградської районної державної адміністрації була проведена чергова нарада з керівниками підпорядкованих закладів культури.

Розпочавши нараду, завідувач сектору культури Сіліна Н.В. підвела підсумки роботи за минулий рік, провівши аналіз здачі річних звітів з обговоренням поточних  питань.

Порядок денний передбачав розгляд питань щодо підготовки до ІІ відкритого фестивалю аматорських театрів «Вкулісах душі» ім..В.Гужвій, який відбудеться в м.Пісочин з 24.03.2017 по 27.03.2017 року, ІІ обласного фестивалю малих сценічних форм «Колібрі» присвяченого Міжнародному дню театру, який відбудеться в м.Харків, в яких візьме участь народний аматорський театр «АРТ-Є» Красноградського районного Будинку культури, в аспекті ознайомлення з положеннями фестивалів та обговоренням деталей, з яким виступила директор Красноградського районного Будинку культури Черкашіна Т.М. Це доволі масштабні і цікаві заходи, що проводяться із року в рік.

Також, було розглянуто питання, щодо можливості участі зразкового колективу «Крапелька» У відкритому фестивалі-конкурсі «Музи і діти», який відбудеться 12 березня 2017 року в м.Дергачі.

Розглянуто питання, щодо підготовки до повної звірки музейного фонду Красноградського краєзнавчого музею ім.П.Д.Мартиновича та створення електронної бази експонатів музею. Директор Красноградського краєзнавчого музею ім.П.Д.Мартиновича Н.В.Швець доповіла, що відповідно до інструкції про збереження музейного фонду, наукові співробітники музею розпочали підготовку до повної звірки музейного фонду.

Директор Красноградської дитячої школи естетичного виховання Борисенко Ю.М. доповів про хід підготовки до проведення атестаційної експертизи початкового спеціалізованого мистецького навчального закладу Красноградської дитячої школи естетичного виховання, яка відповідно до Графіку проведення чергової державної атестації початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів (шкіл естетичного виховання) Харківської області запланована на березень 2017 року.

На завершення обговорено питання проведення заходів в закладах культури Красноградського району в лютому 2017 року.